КАТАЛОГ

Покривни прозорци

Покривните прозорци дават възможност да се превърне неизползваемото, тъмно подпокривно пространство в светло и удобно място за живеене. Подходящи са, както за ново строителство, така и за ремонт на стари покриви. Покривните прозорци осигуряват много повече светлина в сравнение с вертикалните прозорци със същата светла площ. Ето защо те са перфектното решение за естествено осветление и за създаване на уникална и комфортна за обитаване мансарда...

ПРЕДИМСТВА

►Лесен монтаж
►Дълготрайност
►Високо качество
►UV защита
►Различни размери
►Термоизолация
 
Покривни прозорци Ондулин Термо

Покривните прозорци Ондулин Термо са предназначени за обитаеми подпокривни пространства при покриви с наклони от 20° до 90°. Рамката им е от висококачествена чамова дървесина, покрита от външната част е покрита с оцветена алуминиева обшивка, стъклопакетът е с дебелина 24 мм и е пълен с аргон. Отварят се около централна ос, с 3 позиции на дръжката: 1 - напълно затворен, 2 и 3 - постоянно проветрение. Специален механизъм в пантите блокира отворения прозорец в две положения: за проветрение и за почиствене. 

Капандура Ондулин Евро

Капандурата Ондулин Евро се произвежда от висококачествена оцветена пластмаса, с размер на рамката 52 х 64 сm и универсална обшивка. Предназначена е за необитаеми покривни пространства, но при поставяне на допълнителна топлоизолация на рамката може да се използва и за обитаеми подпокривни пространства. Стъклопакетът е с дебелина 22 mm и е пълен с въздух. Механизмът за отваряне осигурява 7 позиции за регулиране на отвора. Капандурата Ондулин Евро може да се използва при наклони на покрива от 25° до 75°.